Jan 29, 2013

Sit back and relax....


Salam semua.....

awal tahun yg busy..
Januari pun dah sampai penghujung...



selesai sudah order yg bikin hati dup dap dup dap bulan ni
alhamdulillah..bila family pengantin respon kata kek ini 
hanya sempat diorang selamatkan setengah bahagian sahaja
Yang lain2 habis tetamu sapu..kikikiki
saya buat choc strawberry..
family pengantin bagi 100% kepercayaan utk saya cari ilham sendiri
saya tk syorkan fondant...
sebab cantik aje tapi nak makan mmg kurang selera selalunya



yang ini jiran tempah untuk hantaran pertunangan adiknya..
yg ni tak payah risau
sebab corak mmg skema mcm tu je...
lainlah kek...
mcam2 nak fikir..




Februari onwards...
saya nak sit back and relax sikit
nak upgrade apa2 yg patut..
nak enjoy buat benda yg dah lama tak buat
nak berkebun
nak mengecat
nak baca buku dgn majalah yg dah tertangguh2
nak try resepi2 baru
nak pegi breading class
nak pegi upgrade belajar tajwid..
nak pegi upgrade Lughatul Arabiah
nak spent quality time dgn family..
ohhh banyaknya NAK saya ni...



walau dapat duit hasil berniaga online 
tapi ada satu feel KOSONG disitu
ohh dah tua benar agaknya saya
dah mcm tak bernafsu dgn duit

Boss lama still tak henti2 ajak kembali menjadi secretary
kali ni utk anaknya
Saya tolak baik2..
dia kata 
wahhh you betul2 enjoy duduk rumah ye..
YES boss
i'm truly madly deeply enjoy....
being stay at home mom
hidup dgn apa yg ada
tak lebih tak kurang
apa adanya aje...




3 comments:

  1. Alhamdulillahhh....dan selamat berehat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

      Delete
  2. cantiknya cake elena;) very sweet;) i dont mind berebut with seagulls asal dapat makan lobster he he:)

    ReplyDelete