Feb 7, 2013

jumaat yg sejuk...


Jumaat pagi yg hujan...
sejuk ...
sampai buat saya malas nak buat apa2
melainkan berlingkar diatas sofa ni..
menunggu time tuk pickup anak2 blk sekolah..

sepatutnya saya dah start bancuh red velvet pagi ni
tapi butter tak cukup stock
so kena postpone dulu








musim red velvet berbunga ros agaknya
bertalu2 masuk order 
masing2 nk bunga rose
esok ada lagi satu...


tq ja...utk komen last entry..
tq kak zu...saya pun teringin nk pg lagi.My sister pun dh tanya2 bila nk dtg sbb
dia pindah rumah baru next month...
haiiiii money...moneyyy..
hihihihi

anyway ... 
happy holiday semua
saya blk kampung
haiiii hujan2 gini terus feel nk pegi cameron dtg lagi..
daaaa...

xoxo

3 comments:

  1. cantik sangat..saya suka suasana sejuk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

      Delete
  2. so cantik the red velvet elena :) and i really want to be in a cold place,sit,relax,hug the warm bodies and do nothing:) maleh kojo lah sonang cito:)

    ReplyDelete